Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Paradis

Publicerad 2010-03-19 20:02:14 i Allmänt - osorterat,


Attans, barnen påminde mig om en ask kvar från julens begivenheter



4 bitar var fick de ta. Trots att det är fredag. Själv måste jag se till att hålla mig under 4 bitar. Vill ju inte ruinera dagens träning helt. Och ett glas rött ÄR godare än choklad.

Vad har du i dina gömmor?


-

Kommentarer

Postat av: -ME-

Publicerad 2010-03-20 13:48:48

Så mycket att jag funderar på att ta matinköpsfritt under april, med undantag för mjölk och frukt&grönt. Det kommer förmodligen blir lite märkligt framemot slutet av månaden (sugarpaste med cornichons och fiberhavregryn till middag, nån?) men det är dags att använda grejorna innan de får päls och går sin väg...

Postat av: Mitt i Fågelsången

Publicerad 2010-03-21 06:35:49

ME - Ja du, har börjat äta ur frysen och matkällaren inför flytten. Tänkte det skulle kännas skönt med en nystart även på den fronten.

Postat av: Kompisen C

Publicerad 2010-03-21 20:08:00

perfekt tillfärlle att clear memory and reset control har du nu. hur vill du leva ditt liv? börja det på en ny plats. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela