Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Inredning i Småland

Publicerad 2008-02-20 18:42:43 i Allmänt - osorterat,

Nästa vecka bär det av till Småland, närmare bestämt Emmaboda, för jobb i 6 dagar. Helgen tänkte jag tillbringa med rundtur i bil, och är nu förstås nyfiken på om det finns tips om vad man ska se och göra (shoppa!!!!)?


Ny el pågång!

Publicerad 2008-02-19 23:45:06 i Huset - inväntar renovering,

Om inget oförutsett händer (t.ex. en offert som är helt åt helsefyr) flyttas vår elcentral om 2 veckor, samt att elen dras om och kompletteras i köket. Därefter är det bara att börja gipsa väggen och förbereda för nytt kök - härligt!


Vi är tillbaks!

Publicerad 2008-02-16 21:49:24 i Huset - inväntar renovering,

Hemkomna efter en vecka på Lanzarote ska vi nu ta rejäla tag med köket - jag lovar:) Elektriker står först på tur eftersom en elcentral ska flyttas innan vi kan göra något annat. Sedan, eller parallellt, ska vi bestämma oss för bänkskiva och diskbänk, eftersom leveranstiden där är den längsta. Stommar från IKEA lär ju finnas hemma.

Näst på tur står dock några bilder från systers renoverade badrum - kanske i  morgon!!

Fina presenter!

Publicerad 2008-02-03 14:21:34 i Allmänt - osorterat,

Igår fyllde jag år och här är ett urval av de presenter jag fick

image333

En röd fin köksmaskin från Bosch av O, svart Steltontermos av svärföräldrarna och Iittalas vackra glasskål av lillasyster m familj. Högst värderat är dock 2 par örhängen av sönerna - A hade valt ut ett hjärta i siluett med små stenar i rosa och H hittade stjärnörhängen. Gullekillarna!!! Av föräldrarskapet har jag fått pengar att införskaffa ett par vettiga promenadskor (vi har ju börjat "stava", syrran och jag) och av gudbarnen fick jag lavendeldoftande tvål. Tack allihopa!!!


Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela