Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

26 mars - PT-premiär

Publicerad 2012-03-26 22:34:41 i 366 dagar i bild,


Jag hoppas verkligen att det inte kommer att krävas ett under för att jag ska ta mig ur sängen i morgon.

Just nu känns det nämligen så.

Första PT-passet är avslutat, och det kan nog bli bra det här. Men nästa gång ska jag kanske inte grunda med en 7-km-promenad?

.

 

Vår Ruset, igen

Publicerad 2012-03-25 19:48:15 i Personligt - motion,


Det visade sig att vi ska ha ett lag från jobbet trots att hälften av tjejerna lämnat oss pga en avyttring av verksamhet.

Anmälde mig ju till Singelmammans lag tidigare i mars. Och nu blev jag sugen på att ha lite pick nick med jobblaget oxå.

Vilken tur att vi fått olika dagar. Det betyder ju att jag får springa 2 dagar på raken.

Lyllos mig.


.

25 mars - julrosor

Publicerad 2012-03-25 19:44:01 i 366 dagar i bild,


Med huset kom julrosor.

Första året upptäckte jag dem knappt; de växte i skymundan bakom en taggig buske.

Andra året fick de flytta pga det förestående altanbygget. De protesterade hej vilt och gav mig knappt en blomma.

I år ser de ut att trivas. 10-12 stänglar med stora lila blommor.

.

Ett nytt ryck på fotofronten

Publicerad 2012-03-25 14:45:32 i Personligt - välmående,


Jag kom av mig med ett foto om dagen.

På sportlovet hade vi inte någon vidare täckning, och kunde därmed inte ladda upp foton.

Väl hemma igen skulle jag komma ikapp, men det hanns inte med.

Nu får vi se om det kan bli en nystart?!


.

Oreo

Publicerad 2012-03-09 14:11:07 i Konsumenttester,


Länge sedan nu, men så är det äntligen dags att Buzza lite igen. Buzza? Ja, när man via "mouth to mouth" och egna tester berättar om en produkt till vänner och bekanta.

Denna gång är det Oreos små goda kakor som får det att vattnas i munnen. Fick hem en laddning igår, och både barn och kollegor har fått vara med och provsmaka.

Nytt, för mig i alla fall, är att de som får provpaketen även ska logga in på en feedbacksida, så det är inte bara jag som skickar rapporter. Bra grepp! Och mer trovärdigt om de jag buzzar för gör återrapporteringen.

Känner du för att bli Buzzador? Eller vill veta mer? Klickar här så kan du anmäla dig!

.

Väntar

Publicerad 2012-03-07 21:48:06 i Personligt - välmående,


Det känns som att jag går och väntar på något. Jag vet inte på vad. Men i kroppen känns det som en väntan. Som att jag inte har något att hämta här och nu. Som att något annat måste hända.

Jag vill inte gå och vänta. Jag vill vara här nu. Ta tillvara det som är här. Inte tro att något senare ska smaka bättre.

Jag försöker, för att ta till ett nött uttryck, fånga dagen. Men alla måsten snurrar i en uppåtgående spiral och jag har fullt upp att hålla näsan över vattnet.

Krav på jobbet. Eller, krav på mig själv avseende jobbet. Det är klart förväntningar från kunder, kollegor och chefen finns och ska infrias. Men det är jag som sätter högsta ribban. Budget ska uppnås. Inga backjobb. Snabb återkoppling till kund. Feedback till kollegor. Input uppåt.

Krav från barnen. Nej fel, barnen ställer inte många krav. Jag ställer kraven på mig själv som mamma. Så mycket ska hända under veckan de är hos mig. Allt ska bli rätt. Det ska vara roligt. Läxorna ska vara klara i tid. Maten varieras och vara nyttig. Aktiviteter bokas och genomföras. Konflikter stävjas utan höjda röster.

Så mycket som ska hända, ske och planeras här och nu. Jag blir inte nöjd. Känner inte tillfredsställelse. Bara en stor klump att inte räcka till.

.

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela