Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Akuten

Publicerad 2012-05-30 12:31:54 i Personligt - jag själv,Om man inte känner för att jobba så kan man ju alltid ta och åka in och lägga sig en stund på akuten. Jag gjorde det igår. Åkte till akuten en stund på em. Typ lunch till 19.Åkte på en extremt skum huvudvärk i måndags kväll. Kom som ett pistolskott, minst sagt, och varade bortåt 45 minuter. Trodde ta mig f-n att skallen skulle explodera. Riktigt otäckt.

Vaknade igår och kände mig ok, så jag for till en kund och jobbade under fm. Pratade sedan med LillaSyster som tyckte att jag åtminstone skulle kolla med Vårdguiden. Efter att ha berättat om huvudvärken i kombination med lätt yrsel den eftermiddagen beordrade de omgående transport till akuten.

Datortomografi, diverse blodprov och ett ryggmärgsprov som grädde på moset visade dock ingenting avvikande vad gäller eventuellt blödning, så det var ju bra. Typ.

Det hela fick mig dock att tänka till lite. Mer om det en annan dag.


När var du på akuten senast?

.

2 * Vår Ruset som frös inne

Publicerad 2012-05-30 10:19:29 i Personligt - jag själv,


Igår skulle Vår Ruset med kollegorna genomföras. Det bidde inget med det eftersom den som vi andra trodde skulle anmäla oss inte gjort så.

Lika bra det - jag spenderade em och kväll på akuten. Spännande minst sagt.

Idag skulle jag köra Vår Ruset med Singelmamman & Co. Av samma anledning som igår, dvs akuten, blir det inget idag heller. Jo, jag ska heja på de andra. Kanske sippa lite bubbel. Men något lopp blir det inte.

Tråkigt, tråkigt. Hade verkligen sett fram emot dethär :(

.

Rudolf har fått konkurrens

Publicerad 2012-05-19 21:31:44 i Personligt - jag själv,


Efter att ha varit utomhus sedan 8.30 i morse konstaterar jag krasst att solen tog mer än jag anat idag.

Ett stoppljus är inget alls mot min näsa idag. Eller hela ansiktet förresten. Jeeze vad det lyser.

I morgon förnyar jag lagret av solfaktor. Så här kan vi inte ha det.

.

Sista minuten

Publicerad 2012-05-15 22:03:33 i Personligt - jag själv,


Ok, har ingen lust att tillbringa 4 lediga dagar utan barn i Stockholm, så ge mig tips på sista-minuten-resmål.

Behöver verkligen inte vara utanför Sveriges gränser (även om det förstås är ok..) men det ska funka för en långhelg.

Nån som vill hänga på? Be my guest!!!

.

3 år

Publicerad 2012-05-02 21:30:00 i Skilsmässa,


Vad hinner man inte på 3 år? Vad har du gjort de 3 senaste åren? Vad gjorde du för 3 år sedan? Minns du?

Jag minns. Och kommer aldrig att glömma. Glömma det enorma svek som uppdagades mitt framför ögonen på mig. Exakt nu, för 3 år sedan. Den totala kallduschen.

Jag ska inte skriva så mycket om det. Här går det att läsa några rader om hur det var för ett år sedan. Och efter första året.

Jag tycker jag har kommit långt sedan avgrunden öppnade sig. Jag mår för det mesta bra. Jag ältar inte. Jag tänker inte ofta på "oss". Jag ser framåt. Framåt förnärvarande är ju bara barnen och jag, men någonstans tänker jag på ett nytt "vi". Fast det finns inget konkret där. Och jag jobbar inte speciellt hårt för att komma dit heller. Än.


Han och jag. Vi har en bra, för det mesta, kommunikation kring barnen. Vi hjälper varandra på "fel vecka". Vi tar viktiga beslut kring barnen gemensamt. I samförstånd. Han kanske inte alltid har förståelse för det som, inte så positivt, ibland händer hos mig med barnen - för det händer inte där - men där har jag kört huvudet i väggen och vet inte hur det går att komma vidare.

29 april - barhäng

Publicerad 2012-05-02 12:54:38 i 366 dagar i bild,


Ibland äter vi söndagsmiddag på lokal. O'Learys är det som ligger närmast till, så där brukar det bli.

E somnade i vagnen påväg, och satt sedan i min famn och sov sig igenom middagen. Sist jag åt med henne i famn var hon baby. Nu var det inte fullt så smidigt.


Tjyverier

Publicerad 2012-05-01 20:09:45 i Allmänt - irritationsmoment,


Vi har haft inbrott på landet. Vi och åtminstone 3 ställen till. Dessutom har de saboterat en damm. J-vla pundare.

Vi förvarar absolut inget av värde på landet från september till juni. Ingen alkohol. Ingen mat. Inga värdesaker. Nada.

Som tur är har de inte gått bärsärkagång när de upptäckte att inget fanns att stjäla. De gick ut ur samma fönster de gick in. Och sköt igen det efter sig.

Men känslan av att någon annan varit inne och plockat bland våra saker är obehaglig. De har klivit bland våra grejer. Objudna.

Fifan.

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela