Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Tjyverier

Publicerad 2012-05-01 20:09:45 i Allmänt - irritationsmoment,


Vi har haft inbrott på landet. Vi och åtminstone 3 ställen till. Dessutom har de saboterat en damm. J-vla pundare.

Vi förvarar absolut inget av värde på landet från september till juni. Ingen alkohol. Ingen mat. Inga värdesaker. Nada.

Som tur är har de inte gått bärsärkagång när de upptäckte att inget fanns att stjäla. De gick ut ur samma fönster de gick in. Och sköt igen det efter sig.

Men känslan av att någon annan varit inne och plockat bland våra saker är obehaglig. De har klivit bland våra grejer. Objudna.

Fifan.

Kommentarer

Postat av: Fru H

Publicerad 2012-05-01 23:02:22

Jag känner igen den där känslan. Vi hade det hemma. Saker av värde försvann och ersattes med en fjutt. Men det var inte det värsta. Dottern kom hem och överraskade tjuvarna. Trots larm, nya lås och att lite mer än ett halvår gått vill hon ännu inte vara ensam hemma. Åh jag vill inte att maken åker bort och sover borta... Om de fattade hur mycket skada de gör mer än prylarna.

Postat av: Anguin

Publicerad 2012-05-02 09:51:39

Ja! Fifan!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela