Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Fototriss - Dubbel

Publicerad 2009-08-30 13:00:06 i Allmänt - fototriss,I veckans fototriss utmanar Helena oss att se DUBBELT! Trädgårdsbestyr och dubbla födelsedagskalas sätter käppar i hjulen för nytagna kort, så det får bli ett snabbt besök i arkiven.DUBBEL nyfikenhet! Undrar vem som tittar på vem??
DUBBELT arbete ger bättre utdelning!
DUBBLA rader fisk på display!
.

Fototriss - Rörelse

Publicerad 2009-08-23 10:14:16 i Allmänt - fototriss,


Jag är tillbaks i Fototrissen! Ett långt uppehåll, som har sina randiga och rutiga skäl, är förhoppningsvis till ända. Helenas tema denna vecka - RÖRELSE - gav återigen inspiration att delta.

För er som följt mig i tidigare trissar är motivet inte obekant - min lilla smulpaj - som vid det här laget är 10 månader och alldeles full av rörelse!


Vilken gjädje att slå ihop två klossar och skapa ljud. Att kunna koordinera sina RÖRELSER
så att klossarna träffar varandra och det inte bara blir armar som viftar i luften!
Ny frihet ioch med upptäckten om egen RÖRELSE framåt. "Titta, jag kan krypa!"
Det är med svajiga ben, och en hel del parerande med armarna, men nu rör jag mig uppåt - fritt upp från sittandes på rumpan kan jag stå nästan hur länge som helst. Måste bara våga ta ett kliv framåt och sätta mig i RÖRESLE.
.

En lång tystnad är kanske över

Publicerad 2009-08-23 09:20:09 i Allmänt - osorterat,


Nästan 2 månader har gått sedan jag senast skrev några rader här, och då var det ett inlägg från vår resa till USA. Sedan dess har vi varit på landet ett par veckor, och där har vi ingen access till internet, och dessutom har det hänt saker i det fågelsångska livet som gjort att jag totalt saknat lust och inspiration att hålla fart i bloggen.

Förhoppningsvis blir det andra bullar nu! Börjar med en nystart i Fototriss!


.

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela