Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Nya dörrhandtag & småplock

Publicerad 2007-04-11 21:12:27 i Huset - renovering,

Japp, nu har vi svarta backelithandtag i hela huset, utom på vår ytterdörr, vår inomhusytterdörr (ja, det är lite komplicerat..) och på toadörren. Ska se vad vi kan göra åt de två sistnämnda.

Småplocket avser golvlister i sovrummet. Vet att mannen INTE skulle klassa det till småplock, men det hör ju till detaljerna som det är lätta att "missa".

Har lite problem i killarnas lekrum - de kan inte använda sitt ritbord om solen skiner, eftersom det blir väldigt ljust ute. Är på jakt efter rullgardiner, men till det stora fönstret (200 cm) finns inga tunna rullgardiner på IKEA, bara mörkläggningsgardiner. Tänkte då ta 3 * 60 cm, men det funkar inte eftersom cc-måtten på fönstrena är pr

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela