Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Dags för kontoret/gästrummet!

Publicerad 2007-08-13 23:54:24 i Huset - renovering,

Hejsan hoppsan, helt plötsligt blev det kontorets tur att få sig en makeover, dock lightversionen i väntan på att vi gör en genomkörare på hela källaren om ett par år.

Först tänkte vi bara byta ut den helt förskräckliga rosa heltäckningsmattan. Någon som minns vårt sovrum? De måste fått extra special lågpris på den mattan... När allt inställt "förrådsmaterial" (som tur är saknas före-före-bilder) var urstädat och mattan urriven insåg vi att det nya klickgolvet inte alls skulle komma till sin rätt med smutsgula väggar, så vi får ta ett varv med rollern där innan golvet kommer på plats. Likaså lär det inte se så vackert ut med rosa golvlister :)

          

Vad sägs om färgfläcken på mattan? Har säkert funnits där sedan de la golvet -78!

Att gästsängarna är bäddade med olika lakan är ren lathet. Så kommer det inte bli i vårt nya gästrum - garanterat.


    

Spånskivegolv och damm efter elementen under båda källarfönstren.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2007-08-19 20:40:56

Åh jag känner igen mig så. Mycket man vill i ett hus med renoveringsbehov. Ibland är det skitjobbigt men ofta kul. Särskilt när man får pynta och ställa iordning ("pimpa" som vi brukar säga!)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela