Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2007-12-02 20:18:36

Glad första advent! Fina stjärnor du satt upp , det finns så många fina nuför tiden om man jämför med hur det var förrut. Vilken tomtesamling barnen har, och inte massa fula utan bara snygga!

Postat av: alacs

Publicerad 2007-12-02 20:44:08

Älskar mina (barnens) tomtar från Åsas tomtebod. Köper konsekvent bara dessa med röd eller grå luva, samt olika färg på skägget. Killarna kom faktiskt på efter en stund att det var mysigt med alla tomtar på byrån :)

Postat av: Isabelle

Publicerad 2007-12-03 21:49:30

Hej du! Du frågade vart jag köpt avtorkningsmattan innanför dörren. Den kommer från Forbo. Ena varianten (som jag har i lilla hallen) heter Duo Rib. Mattan som du såg på bilden kommer jag inte ihåg exakt vad den heter, men som sagt även den är från Forbo. Helt ok pris är det också, särskilt om man tänker på hur ooooooootroooooligt bra dom är! Skulle aldrig klara mig utan dessa mattor. Det är ett av dom bättre inköpen till hemmet, underlättar verkligen livet. :-D Förresten, bredderna man kan välja på är en eller två meter om jag inte minns helt galet.

Postat av: Brysselcatarina

Publicerad 2007-12-04 11:01:46

Nämmen vad fint det blir! Och så skönt att få se ert matbord. Jag var lite orolig att ni skulle stå där kring er lilla pall och äta julmat.

Vad fint med tomtarna och adventsstjärnorna också. Ni får skaffa större bord när kolonin växer, eller sprida ut dem lite här och var.

Våra adventsstakar hade "dött" i flytten till Bryssel (hade glömt drt...), och vår lilla stjärna blir jätte-fjuttig i våra stora fönster, så jag ska leta i Uppsala när jag kommer dig må-ti nästa vecka för Olivias julkonsert. Har du resursstarka kvinna nåt tips på var man kan hitta de jättestora pappersstjarnorna? Åhlens?
Kram i adventstider.

Postat av: Sofie

Publicerad 2007-12-04 17:24:10

Oj, så mysigt du har det i fönstrena :) Riktigt fina stjärnor. Kramar, Sofie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela