Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Ta det försiktigt med levande ljus!

Publicerad 2007-12-20 11:15:57 i Årstider/Högtider - jul,

Här finns några råd som kan vara bra att följa i ljustider. Om jag hade tänkt på punkt ett hade vi sluppit en sprucken fönsterruta - som i och för sig var ett lindrigt resultat av att glömma bort adventsljusen. Om jag dessutom inte kommit på tanken att lägga mossa i porslinsstaken, som jag de factor aldrig gjort förut, så hade vi kanske sluppit hela händelsen. Tackar min lyckliga stjärna för att jag inte är någon gardinfantast, för jag vill inte tänka på vad som kunnat hända då... I morse lämnade vi nämligen vår adventsstake obevakad i köksfönstret och det som inte får hända hände. Rutan sprack med en smäll och brandlarmet tjöt och som sagt, vi kom undan med blotta förskräckelsen och en sprucken ruta.

Så tänk på era ljus!!

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-12-20 18:53:26

Phu, fy sjutton vilken chock alltså. Men som jag sa till dig, nu hände inte det värsta och det är lika bra att försöka att INTE tänka på vad som skulle kunna hänt, eller hur!
Nu är det bara att komma ihåg alla ljus man har och ta en extra runda. Glad att mannen (ja, din alltså!!) jobbade hemma idag iallafall!!

Nu ser du till att bli kvitt den där jäkla förkylningen och så är du hemma och kurerar dig imorgon, OK!!!!!!

Postat av: Karin

Publicerad 2007-12-20 22:13:34

God jul! Ha en bra julhelg, kram!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela