Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Övre hall - innan och efter

Publicerad 2007-06-19 09:27:39 i Huset - hall övervåning,

Det som kvarstår renoveringsmässigt är golvlister, foder runt balkongdörren och att få upp elementet. Vad gäller inredning finns nya gardiner införskaffade, och i källaren står bokhyllan som ska upp till vänster. I övrigt blir det en läsfotölj, lampa och matta, så är det väl klart.

Övre hallen sett från trappan - innan och efter.

image135
image136

Väggarna är målade med Kummelbyvit - en brytning från vår lokala färgaffär Blå Huset http://www.blahuset.info/ och golvet är Beckers vattenbaserade golvfärg bruten i 0502-Y som är lackad.


image137
image138

Sovrummet som skymtar i bakgrunden har samma väggfärg som hallen men golvet är målat med oljefärg isf vattenbaserad.

Kommentarer

Postat av: Kurreburre

Publicerad 2007-06-19 12:49:31

Hej!Jag hittade er blogg via Byggahus-siten :-) Jag ser att ni har målat trägolven i ert hus. Vi har slipat och lackat alla golv i vårt hus men brädgolvet i köket tänkte vi måla. Jag tänkte att ni kanske hade några bra tips! Varför valde ni oljebaserad fäg i sovrummet men vattenbaserad i hallen? E färgen lät att måla med? hur många strykningar har ni gjort? Hur lång tid tar det o torka?
Berätta gärna!
MVH Kurreburre

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela