Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

På allmän begäran

Publicerad 2007-03-25 19:08:53 i Allmänt - osorterat,

På "allmän" begäran kommer inom kort två nya kategorier - Trädgård och Inne orenoverat.

Trädgården är en historia för sig - en gång i tiden var den nog fin, men sista 7-8 åren har den stått och förfallit. Äppelträden är nog inte beskurna de senaste 5-6 åren, häcken är totalt vildvuxen, och gräsmattan är mossgrön och fin. Men det är ju kul med utmaningar!

De orenoverade delarna är i hyfsat gott skick men i helt fel stil. Vi är inga fantaster av bröstpanel, och på den fronten skulle vi nästan kunna öppna affär. Kök, matplats, lilla hallen och entréhallen har alla vitlaserad bröstpanel. Furukök á la 78, furugolvsimitation, panel i taket, ljusblått trapphus, grön vävtapet i vardagsrummet, beige dito i salongen (vävtapet har förresten varit ett genomgående tema i huset) - listan kan göras lång.

Vi ser i alla fall fram emot en vår där trädgården ska få sitt, och övervåningen bli klar. Får se när vi orkar dra igång entréplanet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela