Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Bilderna som aldrig skulle visas...

Publicerad 2007-11-29 21:52:02 i Huset - kök,

Primärt för att vi skulle renovera köket ganska omgående efter inflyttning - alltså skulle det inte finnas ett sunkigt kök från 70-talet på display. Ännu inga konkreta planer på NÄR renoveringen ska ske, så det är väl lika bra att visa eländet :) Dessutom var det någon som i Pimp my kitchen-inlägget trodde vi städat bort matbordet...

Klicka för större bilder!

                   

Dukat till frukost - ett tomt matbord är inte kul att fota. Längtar efter rostfri kyl/frys så jag inte lockas att fylla dörrarna med diverse papper!


image294


Matplatsen har vi i en liten utbyggnad. Tanken är att kanske riva den för att göra den större. Vore praktiskt att kunna ställa bordet på andra ledden till vardags. Men vi har gott om utrymme, och kan utan problem sitta 18-20 personer i köket.

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-11-30 22:22:31

Konstigt egentligen hur foton kan se annorlunda ut än i verkligheten. Nu är ju inte ert kök en katastrof utan mest lite halvtråkigt med träluckorna etc. Men på fotona tycker jag att det ser riktigt mysigt ut faktiskt. Så det är inte så himla illa. Sedan att man vill få iordning köket lite annorlunda är ju en annan sak.

Har nu de fina julgardinerna i köket, två röda julstjärnor, en vit orkidé, en röd linne löpare på bordet, en blomkruka med många små hyacinter i och även en vit mini amaryllis. J har en stjärna i sitt rum och ja, så långt har jag kommit! :-)

Postat av: alacs

Publicerad 2007-11-30 22:34:00

Lyckans dig som redan fixat lite inför advent. Själv har jag inte fått tummen ur - måste städa lite först, och sedan ska lite saker få titta fram ur sina hålor!

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-11-30 22:38:01

Ja, det var liksom "bara" i köket och en stjärna i J´s rum. Resten av huset är INTE städat eller pyntat. Det får bli i morgon. Måste hitta lite mossa till staken, som fö nu är ockuperad av amaryllis och hyacint, så måste nog se mig om efter annan. Det MÅSTE bli imorgon, kan ju inte inte ha stake till första advent ;-)
Du har ju tid imorgon att plocka fram lite piff inför söndagen!

Hur stora är chanserna tror du att E sover hela natten från att ha somnat vid 18? (ja hon får gärna vakna och få mat så länge hon somnar om)

Postat av: alacs

Publicerad 2007-11-30 22:45:37

*nu ska E sova ända till 7.30* - moster uttalar mantrat 10 gånger. Näe, föga troligt att hon sover 12 h på raken :) Och så måste hon ju få lite mat så hon växer till sig...

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-11-30 22:57:26

Men hon åt vid 20 tiden när hon vaknade till en kortis. Säg nu inte att hon INTE sover 12 timmar på raken, ok!! Åtminstone så vill jag att hon somnar om när hon fått mat igen, ok!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela