Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Planera för eventuell ombyggnad

Publicerad 2007-11-21 09:15:53 i Huset - om/tillbyggnad,

Egentligen borde vi förstås renovera klart det vi tänkt oss sedan tidigare innan vi börjar något nytt projekt, men sedan vi började fundera på om köksverandan skulle kunna göras större, och dessutom byggas på (så att balkongen försvinner och vi får exra utrymme uppe), är det svårt att inte tänka på ett sådant projekt. Satt och förde över tomtkartan till hanterbart format (just nu Excel) igår, och ska se om jag på något sätt kan få till det med en översiktsbild i alla fall.

image278
Det röda är befintliga huset, förutom att verandan, som är utbyggnaden i övre delen, har gjorts större. Det som går i beige på vänster sida är en tänkt altan; beige på höger sida är en carport, och det grå stenlagd parkeringsyta. Den slingrande ormen är en stenlagd gång. Det är så långt som jag kommit hittills. (rutan till höger är en cellmarkering som jag inte iddes ta bort när jag sparade bilden...).

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-11-21 09:28:53

Visst vill man bara att saker ska hända omedelbums och NU när man fått en idé. Det är ju sååå tråkigt att saker och ting inte händer med en gång.
Tror att det kan bli superbra det där, gillar den stora altanen/terassen (vilket det nu är vi ska använda ;-)
Funderar på åt vilket håll vi ska bygga ut..... (kanske kan bli en lekstuga i trädgården iallafall... en mycket liten sådan!!

Postat av: Karin

Publicerad 2007-11-22 12:23:33

Kul att planera i alla fall!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela