Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Mannen åter från Kina

Publicerad 2007-10-23 00:19:49 i Allmänt - osorterat,

Så kom den efterlängtade pappan och mannen hem från Kina igår kväll. Häftiga spyder-jackor till killarna fanns med i bagaget. Första kvällen hemma förlorade han sig dock totalt i sin nya iPhone, direktimporterad från landet i väst.

Själv har jag jobbat hela kvällen som kompensation för förra onsdagen, då jag fick lämna jobbet för att hämta A på förskolan. Han hade fått en sten kastad på munnen, med följd att ena framtandens tid var förbi. Fläskläpp och ytterligare 2 lösa tänder, dock enbart av mjölkvarianten, blev resultatet. Så kan det gå. Röntgen hos tandläkaren visade dock att det inte var någon fara med tänderna som var påväg ned.

Inte mycket tid för inredning för närvarande, men jag ska väl göra ett ryck och sy förhänget för vårt lilla "kapprum" en vacker dag.

Kommentarer

Postat av: -C-

Publicerad 2007-10-23 19:06:45

Där är du ju! Jobbigt att behöva ta elände med trasiga barn på egen hand, men dubbelt så efterlängtad när han väl kommer hem då förstår jag! Stackars lille kille; hur har det gått att äta? Friska på!!

Postat av: Karin

Publicerad 2007-10-23 21:06:21

Hjälp, for tanden? Stackarn, måste gjort lite ont.

Postat av: alacs

Publicerad 2007-10-23 21:11:42

Fläskläppen är borta, liksom sårskorpan på överläppen (stor som en 50-öring). De två lösa tänderna hänger inte på trekvart, som tur är, men är ruckbara. Det är väl de som är näst på tur att trilla ut. Redan dag 2 åt han med god aptit, så det verkar ha gått bra. Dag 1 var aptiten oxå god, åtminstone vad gäller de 3 glassar han fick i sig :)

Tack för omtanken!

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-10-23 22:14:51

Du kan väl lägga ut bilder på jackorna ju!!! Är nyfiken på hur de ser ut.
Tack för att jag får låna bilen förresten för imorgon och hoppas att barnen sköter sig på färden.
Kram kram och natti (snart)

Postat av: alacs

Publicerad 2007-10-23 22:56:34

Lillasyster, kolla www.spyder.com och Kydsjackorna. Inte exakt som de där, men nästan. Kör lugnt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela