Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Nya exteriörbilder

Publicerad 2007-10-04 20:08:26 i Trädgård - diverse,

Nu har jag några alldeles färska utebilder, så bilderna i inlägget nedan är bortplockade.

     
 
Huset från gatan, närbild på en gäst på blixtvisit, samt södra gaveln. Det bruna. flagnande planket ska på sikt bort, och vi ska förhoppningsvis bygga en altan utmed hela kortsida på entréplanet. Det skulle innebära att högra fönstret ersätts med en altandörr. Håll tummarna att det går vägen!!


Passar på att visa lite av vad trädgården har att bjuda på framåt höstkanten


  

Höstaster i full blom, och så en närbild     

Pumpor; det blev 7 stycken, och vi får väl se hur många av dem som överlever att anta en orange ton inför Halloween. Stora pumpan flankeras av Lejongap.


Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2007-10-04 22:59:31

Kan du inte ta in pumporna och låta dem bli gula inomhus, funkar det tro? Vore synd för killarna om de blir uppätna tänkte jag på. Några veckor inomhus borde väl funka.

Postat av: alacs

Publicerad 2007-10-05 22:15:02

Har kollat runt lite på nätet, och det verkar som om det bästa är att låta dem vara kvar ute. Och nu är det ju bara knappt 4 veckor kvar, så vi får väl se. Annars brukar ICA ha fina pumpor med rätt färg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela