Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Vår hall har fått tyfis!

Publicerad 2007-09-18 22:14:42 i Huset - renovering,

Häromdagen "beklagade" jag mig, på någons blogg, över att inte min veranda oxå hade tyfis, för det skulle ju innebära att vi åtminstone gjorde något med den. Men vet ni, vår hall har fått tyfis!

Det verkar inte bli någon direkt "light"-renovering, eftersom vi upptäckte en igensatt dörr när vi plockade bort de 2 garderoberna. Denna föranledde förstås att vi behövde gipsa över öppningen, och när vi då ändå skulle till att spackla där, så fick vi för oss att riva yttersta skiktet på tapeten och spackla jämt där också, men så fick vi riva oss ner till gipset, och nu är hallen alltså lite lätt prickig. Hoppsan så det kan gå :)

2 garderober borttagna:

image177


image178


Igensatt dörröppning och väggen ovanför skåpen gipsad:

image179


Hallen påväg mot förändring:

image180


Får nog lov att köpa lite Huntonit till taket i alla fall. Fast vid den stora renoveringen ska eländet bort helt!!


Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2007-09-20 20:15:37

Tyvärr är det ofta så, nåt som till en början bara skulle vara en liten renovering tenderar att bli en stor renovering. "När vi liks gör det då kan vi lika gärna göra det"

Postat av: alacs

Publicerad 2007-09-20 21:24:18

Ja, tur att man har lite hjälp på vägen! Nu känns det som att vi borde riva upp och byta golvet när vi ändå är i farten..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela