Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Det verkar som om vi är på gång!

Publicerad 2008-04-13 21:31:14 i Huset - renovering,

Vi har shoppat idag! Diskbänk från Franke och bänkskiva * 2 Virrvarr i silver (vit/ljusgrå). Känns jättebra! Eftersom det är 5 veckors leveranstid så hoppas vi på att få hit en elektriker och en rörmockare innan dess. Skåpen från IKEA har ju knappast någon leveranstid, så de räknar vi med att beställa någon av de närmsta veckorna.

Diskbänken blir 80 cm bred (för att passa ett vanligt 80-skåp) med två lika stora hoar. 70 cm djup, och 4 cm hög. Rak framkant är bestämt, men vi har inte hittat (inte letat) blandare än.

Bänkskivan blir förstås oxå 4 cm hög med rak framkant där vi kör virrvarr även på framkanten (ska inte ha något trä i köket, så det känns rätt att inte ha trälist fram).

Fredells hade dessutom 15% rabatt på köksdetaljer så det var inte mycket att fundera över.

Glad idag!!!

Kommentarer

Postat av: pinebar

Publicerad 2008-04-14 13:55:00

Ha,ha .... :-)

Komiskt sammanträffande, vi var också på Fredells och köpte diskbänk igår. Men vi såg inte till er.

Postat av: Eirikemma

Publicerad 2009-03-25 08:31:38

Very cool site. I like the floating effect. Good programming on the Guestbook too.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela