Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Köket är beställt!

Publicerad 2008-08-29 13:58:23 i Huset - kök,


Vi har ju vetat en tid att vi ska ha IKEA's lucka Solär, och planlösningen har också varit så gott som klar, men inte förrän idag har vi skridit till verket och beställt leveransen. Känns jätteskönt!

Dessutom är vitvarorna sedan tidigare beställda, och hantverkarna kommer om knappt 2 veckor. Det som återstår att ordna är golvet, som blir Marmoleum Click, och väv plus färg till väggarna. Diskbänk och bänkskiva, samt blandare, ligger och väntar, så nu är det bara att köra!


.

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2008-08-29 17:36:39

Härligt syrran, nu är det på gång! Förstår att du längtar till att hantverkarna kommer. Alla tummar att de är vettiga och att allt funkar som det ska. Det blir ju spännande att följa deras arbete och ännu härligare att de förhoppningsvis är klara när bebisen kommer.pok

Postat av: Karin

Publicerad 2008-08-30 21:20:30

Vad kul! Det är ju lite pyssel också att få ihop en beställning. Man vill ju inte gärna få fel skåp.

Postat av: Hallakulle bygger bo

Publicerad 2008-09-01 07:34:09

Spännande! Ser fram emot slutresultatet! Jag gillar luckan Solär!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela