Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Kraftig hang-up på filmjölksbröd

Publicerad 2008-12-11 12:17:59 i Mat, bak och dryck,Har ingen aning om vem Anna är, men gott är det! Nu har jag gjort en bild i Wordle som jag ska printa och rama och hänga i köket.
Och enkelt! Har bakat en hel uppsjö senaste tiden. Gillar att man bara ska blanda och skjuts in i ugnen. Inget knåda, jäsa och misslyckas, och annat sånt fix.


.

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2008-12-11 13:45:57

Coolt!!! Satt och provade med en massa rolig text och det ser helfräckt ut. Nu ska jag fundera på var man kan ha sådan kul text..... kanske jag ska baka bröd också!!! :-)

Postat av: Ann-Louise [En bulle ur ugnen]

Publicerad 2008-12-11 17:47:58

Jättecoolt! :)

Skönt att bara skjutsa in det i ugnen. Låter som ett recept för mig. :PJag hade julkort som både skulle till Norge och Tyskland så då tänkte jag att det var lika bra att ta allt på en och samma gång. Min hjärna fungerar inte så bra just nu (amningskoma) så annars hade jag säkert glömt bort det. :PHa en härlig afton!

Kramelikram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela