Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Regn och 10 grader - oktober eller juli?

Publicerad 2008-07-07 13:02:59 i Årstider/Högtider - sommar,Har flytt landstället för en heldag i metropolen E-tuna där vi besöker stans lekland. Ett par timmars respit från regn, 10 grader och fuktig stuga, och istället inmundigas latte parallellt med lite surfande.. Semester från semestern, skulle man kunna säga. Barnen leker förfullt, även om utbudet inte är så jättestort, och vi vuxna tar det lugnt. Härligt!

Igår hade vi fint väder när vi spenderade dagen i Stallarholmen, närmare bestämt på vikingafestival, http://www.stallarholmensvikingar.se/fest.html (länkfunktionen ur funktion, vad det verkar). Helt klart värt ett besök! Gruppen Telge Glima http://www.telgeglima.com/ hade uppvisning i lekar från vikingatiden, det var ryttarspel, hantverk och mycket annat.

Med hopp om bättre väder!!!


.

Kommentarer

Postat av: Brysselcatarina

Publicerad 2008-07-11 10:44:17

Hej på semestern! Hoppas allt är bra med er trots vädret. Ni har ju haft ett par tjuv-semestrar till varmare ställen tidigare i vår, eller hur`?

Här i Bryssel är det sol, moln o regn också. Vi var pa Island i 2 veckor med sol, men ganska kallt och blåsigt. Nu jobba igen.

Vad fint att fa se erat land efter alla dessa ar forresten!Hoppas magen mår bra! Stor kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela