Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Den utlovade ladan kommer här

Publicerad 2008-06-25 18:04:31 i Årstider/Högtider - sommar,Påväg till vårt badställe


passerar vi kusinernas lada.För bortåt 25 år sedan gjordes stallet om till sovrum (nedre fönstren på övre bilden, och bortre svarta dörren på nedre bilden).

Därefter följde att logen ovan vagnslidret (nedre bildens två fönster) inreddes till sovrum. Några år senare inreddes halva magasinet med panel på väggar, riktigt golv, och ett nytt fönster togs upp (bilden nedan). Trappan leder till sovrummet.Här har vi haft 70-årskalas, kräftskivor, och ett ypperligt utrymme för alla barnen att leka när vädret inte tillåter utomhuslek eller bad. Dock var halva magasinet fortfarande inte iordninggjort, och detta drog förstås ned det allmänna intrycket. När vi kom ut till landet för någon månad sedan träffade vi på hantverkaren som gjort underverk av resterande del:


Allt utrymme bortom stolparna är nyinrett. Nytt fönster upptaget, och nytt golv i hela lokalen. Isolering och panel är på plats - det är som natt och dag, men tyvärr har jag inga före-kort. På sikt ska loftet göras i ordning, och ett första steg är taget i och med de stora fönstren som är ditsatta (syns även på övre utomhusbilden).

Ladan har verkligen fått ett enormt lyft! Tur att man inte är där året runt så att denna volym behöver värmas upp :)

Tack för denna gång.


,

Kommentarer

Postat av: -ME-

Publicerad 2008-06-27 12:39:14

Är det You-know-who som har gjort det där? I så fall vet jag att det kommer ske mirakel i sommar...

Postat av: Lillasyster!

Publicerad 2008-06-27 21:27:01

Alacs, du kan ju maila ME lite bilder från mitt hus så kan hon får lite referenser (allt från badrum, till kök till staket till trappa :-)

Tycker ME det är snyggt i ladan så kan jag bara säga att you-know-who gör det 10 gånger snyggare och mer noggrannt!

Postat av: Elli

Publicerad 2008-07-03 19:46:50

Är det Lill-M. som varit och snickrat?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela