Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Europeiska donationsdagen 18 oktober, och uppmaning hos Heja Abbe

Publicerad 2008-10-18 22:27:31 i Allmänt - osorterat,


Heja Abbe är en blogg om en alldeles speciell liten kille. Det är en av mina favoritbloggar. Häromdagen uppmanade Abbes pappa oss att tänka på organdonation. Det är ju inte ett ämne som är så upplyftande att tänka på, men inte desto mindre viktigt. Idag är det dessutom Europeiska donationsdagen. Abbes pappa skriver såhär:

"... Kan vi inte tillsammans försöka skrapa ihop så många anmälningar vi bara kan under den här veckan? Så att de ser på donationsrådet att bloggar verkligen kan göra skillnad och inte bara visa dagens outfit. Bloggutmaningar är ju kul, men inte alltid så meningsfulla. Varför inte skapa en som är meningsfull, även om de inte är så kul?

Så nu ber jag dig. Snälla.

Klicka in till den här sidan på donationsrådets hemsida och anmäl dig (och gärna din familj om de vill.)

Skriv om det på din blogg (om du har en) och länka till det här inlägget. Och be dina läsare skriva om det på sina bloggar och länka hit. Och be dem, be sina läsare. Och så vidare.

Låt oss starta en bloggbävning med självaste livet som gåva"

Vår familj är redan anmälda till donationsregisret - är din familj? Har du tagit ställning? Om du har tagit ställning för organdonation, men inte kommit dig för att anmäla dig, gör det. Idag. Nu!!!


.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2008-10-19 21:00:11

Tänk om det är av Niferexen jag blir så dålig i magen? Kan det vara det?

Postat av: Karin

Publicerad 2008-10-19 21:07:24

Vi bor ju i Umeå men vi säljer för 1500 kr/ton. Alltså 1,50 kr per kg så det är ju billigt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela