Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Inte ropa hej förrän

Publicerad 2008-10-07 11:26:38 i Huset - renovering,man kommit över ån, stämmer ju bra...

Vattnet kopplades på, alla element kollades så att inget läckage fanns någon stans, allt såg fint ut tills jag gick ut i köket. Stor vattenpöl på golvet UNDER nya bänkskåpen och framför kyl/frys. Vad har hänt? Ringa röris som kommer ganska omgående. Konstaterar att det är anslutningen mellan gamla och nya rör som inte är tät. Inte röris fel, det har fixats med rören efter att han anslöt dem. F-n. Vet inte om jag har lust med mer nu - å andra sidan är det kanske blodtryckshöjande händelser som denna som får bebis att vilja komma ut???


.

Kommentarer

Postat av: brysselcatarina

Publicerad 2008-10-07 11:31:17

Nammen, halla i Fagelsangen!Varme blir nog bra for att fa ut er bebis, sa aven ett glas champagne och en liten fardknapp med mannen kanske? ; )Haller tummarna varje dag (det ar svart att skriva med hallna tummar sa jag hoppas det hander snart!) och tanker pa er.Men du, varfor har karaffen klader??? Ar det en kylare, eller varmare om man tex lagar gluhwein?Sana moderna saker har vi inte har i Bryssel vill jag lova. kramar!!!

Postat av: -ME-

Publicerad 2008-10-07 14:01:55

Nejnejneeeej! Inte vatten på golvet! Hann ni få undan det innan det gjorde obotlig skada? minns hur jag höll på att tvärdö av vatten i skarven mellan golv och sockel när köket var en månad - men det var "bara" nån 'host' som inte skruvat på korken på Loka-flaskan innan han lagt den i lådan över.

Postat av: Ann-Louise [En bulle i ugnen]

Publicerad 2008-10-07 19:18:47

Åh förstår att blodtrycket höjdes en aning. :/

Hoppas ni får orning på det fort eller att det är som här ovan (haha) att någon glömt skruva på korken på vatten flaskan.KramPostat av: alacs

Publicerad 2008-10-07 20:04:18

Catarina - menar du att ni kör avklädda flaskor nere i EU-land??? Vafalls!!!! Vitsen här är väl att den ska hålla sig sval längre, när den väl lämnat kylen. Får se hur opraktiskt det är i verkligheten. Fast lite kul är det!-ME- vattnet hann nog försvinna medels många trasor innan skadan blev för stor; hoppas jag!!!!Ann-Louise - jodå, nu är alla skåp åter på plats, rören fixade och värmen påsläppt i elementen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela