Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Matplats - så gott som klar

Publicerad 2008-10-13 14:18:04 i Huset - kök,Vi har ett L-format kök, där det korta benet är arbetsköket, och övriga delen en slags hall och i förlängningen på den vår inglasade matplats. Eftersom vi inte har överskåp i köket bestämde vi oss för att sätta upp fläktskåp för porslin etc som vi vill ha lättillgängligt (har hittills stått i matkällaren). Att det blev "fläktskåp" beror på att de skulle vara grunda och så gott som helt kvadratiska.

Återigen ett vänstervarv :)

Eftersom vi inte är helt säkra på vad som döljer sig i väggen bakom skåpen tordes vi inte utesluta stödbenen, men nu med dem på plats känns det ändå ganska bra. De två övre raderna har enbart hyllplan, medan den nedre raden har en låda i varje skåp. Tänk för bestick, etc.

Mitt emot matbordet (dvs i ryggen på fotografen vid sista bilden) har vi ett gammalt bokskåp för våra glas. Det bryter av den vita färgen väl, och passar precis mellan dörröppning mot hall (vänster) och vardagsrum (höger).


.

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2008-10-13 14:33:42

Snyggt med fläktskåpen. Kan du inte visa en bild med dörrarna öppna också. Så jag får se hur det blir med lådorna!

Postat av: alacs

Publicerad 2008-10-13 14:50:23

Ny bild infogad! Visar lådor, lite glas och Blå Elden!

Postat av: Lotten

Publicerad 2008-10-13 14:57:35

Jättesnyggt! Så mycket förvaring det blev då..... Vi förvarar oxå glas och saker i matkällaren ;-)

Postat av: -ME-

Publicerad 2008-10-13 18:41:16

Iiih vad snyggt! Och jag tror ni gjorde nåt bra som satte ben på skåpet även om det kanske blivit snyggare utan. Tusan, man vill INTE ha ner en sån skåpsamling i golvet...

Postat av: alacs

Publicerad 2008-10-13 18:56:46

Lotten - tack, ja eftersom vi inte har överskåp i köket var vi i behov av ngt - det blir lätt att man inte använder det som står i matkällaren.-ME- Nej, de där skåpen vill man inte höra brakandes mitt i natten. Inte bra för varken hjärta eller plånbok :)

Postat av: Hallakulle bygger bo

Publicerad 2008-10-15 08:56:41

Det blir så snyggt!!!!! Smart med besticklåda i skåpet för finbesticken!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela