Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Vår skåpvägg växer fram!

Publicerad 2008-10-11 09:05:09 i Huset - kök,En skåpvägg med 9 st fläktskåp i kvadrat är påväg att växa fram på köksväggen. Inte i arbetsdelen av köket (där har vi inga överskåp), men i vår hall som förbinder kök med matplats. Egentligen var det meningen att kvadraten skulle "sväva fritt" på väggen, men eftersom vi inte är säkra på väggens bärighet (det är plankvägg, men hur många reglar??), har vi kompletterat med ben.

Det blir oxå med Solärs front, men inte lådor utan luckor. Bakom några skåp kommer det dock att dölja sig lådor för bestick, servietter, bordstabletter, etc.

Bilder på skapelsen kommer ikväll!


.

Kommentarer

Postat av: -ME-

Publicerad 2008-10-11 09:51:56

Åh vad spännande, det låter som om det blir jättesnyggt! Jag hade nog också satt ben för säkerhets skull, även om jag förstår att det hade varit toksnyggt med svävande.

Postat av: Lotten

Publicerad 2008-10-11 17:26:54

Åh vad det låter spännande! Kommer ju att bli en hel massa förvaring - det behöver man alltid!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela