Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Älskar Blocket!!!

Publicerad 2008-09-23 14:48:25 i Allmänt - osorterat,När vi rev ut köket sålde vi frysen på Blocket. Tror knappt annonsen hann komma ut så ringde det en killa som ville köpa. Han var hos oss inom en timme.

Sedan sålde vi en chiffonjé. Samma sak där - annons kommer ut, telefonen ringer, 2 ryssar dyker upp och utan prut lämnar över begärt pris. Undrar dessutom om vi kanske har något mer att sälja??

Igår annonserade jag ut vår bänkspis som införskaffades för att ha under renoveringen, och för en liten stund sedan hämtades den mot efterfrågat pris.

Nu har jag precis lagt ut en annons för en micro vi köpte på Blocket när vi flyttade in för 2 år sedan (förra huset hade integrerad micro, så den kunde vi ju inte ta med oss). Får se hur snabbt den går :)

Så snart vitvarorna är på plats i köket åker så kylen, därefter en skänk (köpt på Blocket förstås) som vi tillfälligt haft för porslin och skafferivaror.  Därefter är vi nog klara för ett tag... Kanske...

Vi har förmodligen lagt oss för lågt i pris de flesta gångerna, men det primära för oss är att prylen kommer till nytta igen, och att vi slipper en tur till tippen. Har skaffat ett separat bankkonto för försäljningsintäkter (säljer även endel på Tradera), och där samlar vi semesterpengar. Inte tokigt att ha lite extra där.


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela