Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Dag 11-12 20+22 september

Publicerad 2008-09-22 18:17:29 i Huset - renovering,Inte mycket att visa i bildväg eftersom dagarna har gått ut på att slipa alla spacklade ytor, grundmåla taket och sätta väv på de 2 väggar som ska ha väv. Men vi ser i alla fall att det går framåt!!

Per i morgon kväll ska alla ytor vara spacklade och slipade, och de har lovat oss att inget mer byggdamm genereras från onsdag morgon! Vore hemskt skönt för nu känns det som att en mer eller mindre tunn hinna ligger över alla ytor i hela huset.

Och så ett litet förtydligande!!! Efter att ha fått fler positiva hurrarop över hur duktiga vi är ska jag meddela att det enda vi är duktiga på vad gäller renoveringen var/är att

1. Planera köket
2. Hitta hantverkare
3. Styra upp de hittade hantverkarna så att de följer planen :)
4. Redovisa dagens händelser här på bloggen
5. I viss mån kompletteringshandla material, samt frakta byggsopor
6. Slutligen, betala en saftig nota...

==> Alltså, vi renoverar inte själva, utan har lejt det till ett byggföretag. Vi renoverade en lägenhet delvis själva för några år sedan, och för husfridens skull så valde vi en annan väg vad gäller huset nu.


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela