Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Dag 14 - 24 september

Publicerad 2008-09-24 21:39:11 i Huset - renovering,Golvet är på plats, men tyvärr kan jag inte visa någon bild eftersom det är täckt med papp inför att killarna ska skruva ihop alla skåpstommar, och göra en sista liten målning på del av vägg. Men det kommer att se ut ungefär såhär


Foto: Forbo.se

Kyl/frys *2 är ställda på plats, och endel av skåpen ihopsatta, dock ej monterade. Först ska en regel på plats utmed högersidan, där skåpen ställs i bakkant - alltså bara ben i framkanten.

Skåpet till vänster om kyl/frysarna ska stå "på fel ledd" - dvs öppningen ska vara mot vår hall, och inte in mot själva köket. Orsaken är att vi vill bara använda 35-40 cm i bredd (bredvid kyl/frys), och ett vanligt högskåp på 40 cm bredd skulle inte ge oss den funktionalitet som ett 60 brett och 35 djup skåp ger (ska bl.a. ha micron där).

Underskåpen som ska stå till höger om kyl/frys är också monterade, åtminstone delvis. Den spacklade väggen bakom ska så småningom kaklas, men eftersom vi vill ha alla skåp på plats för att kunna ta hem kakelprover, så får den vara "rå" så länge.

Nu är det i alla fall slut på allt arbete som "skitar ned" så idag hade vi vår städhjälp här. Alla rum förutom kök och hall förstås. Det är en så enormt lyxig känsla att komma hem till ett rent hus! Underbart!!


.

Kommentarer

Postat av: mali-mo

Publicerad 2008-09-24 22:39:06

Så spennende med kjøkkenbygging! Dere har jo kommet langt...vi er fremdeles i starten på vårt ;) Gleder meg til å se det ferdig hos deg da ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela