Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Dag 16 - 26 september

Publicerad 2008-09-26 23:04:15 i Huset - renovering,2 killar som skruvar stommar och lådor, rätar upp felaktiga vinklar och inte förstår ett ord svenska (fast jag vill påpeka att det är ett helt vitt jobb vi har köpt!!!). Det är vad vi har i vårt kök nu - nja, inte precis nu förstås,  men dagtid :)

  

När vi kom hem idag hade diskbänken sina lådinsatser och lådor för övriga skåp var ihopsatta men inte monterade. Elen är påslagen - notera spottarna ovan arbetsbänken!

Kylarna är fyllda från gamla kylen (till salu - ännu inte ute på Blocket) och i morgon kommer 3 pers för att forsätta skruvandet. Hoppas de även hinner såga ut för hällen i bänkskivan så att den kan komma på plats, samt att ansluta vattnet vid diskbänken.


.

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2008-09-27 00:08:16

Spännande att få se det färdiga resultatet! Man kan redan se att det kommer att bli jättefint! ;) Trevlig helg!

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2008-09-27 19:33:06

Det blir så himlans snyggt! Så spännande att få se slutresultatet alldeles snart. Härligt att allt blir klart innan bebis!kram

Postat av: Anna

Publicerad 2008-09-30 23:20:57

Snyyygt =) Alltid roligt att se andras renoveringar och byggprojekt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela