Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Dag 6 - 15 september

Publicerad 2008-09-16 20:39:19 i Huset - renovering,Dag 4 och 5 blev mycket händelselösa då ingen  hantverkare fanns på plats... Elektrikern var upptagen, och jobbade sedan inte lördag, och snickaren kunde inte jobba eftersom elektrikern inte var på plats. Fast det fanns ju x antal skåpstommar som hade kunnat monteras, vid närmare eftertanke (trodde det var det bl.a. som PL var till för??).

Nåväl, per dag 6 avslut såg det ut som följer:

  
alla bilder är klickbara


Taket var delvis reglat, och så kom elen på plats, nästan i alla fall.

Vad gäller väggarna var det ungefär samma status:

   
alla bilder är klickbara


Elmätaren och proppskåpet till höger på högra bilden ska väck - mätaren ska flytta ut, och proppskåpet ska sitta rygg i rygg med den väggdel man ser rakt fram. Själva regelverket som elen hänger på idag (gamla väggen), ska förstås bort helt.


.

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2008-09-17 20:53:17

Hej! Var fort det går framåt för er, ser jättebra ut! Ser att du skrivit på en regel "powerport", hur gick det med beställningen från Tyskland? :-) Hör gärna av dig och berätta, här eller på mail! Ha det gott!

Postat av: alacs

Publicerad 2008-09-17 21:07:29

Vi har haft kommunikation med Kuchenkonsumer angående att betala med kort, och de säger att om vi anger vårt kortnummer i vårt inlogg ska det fixa sig. Har inte kommit till skott än... Men måste lägga på en rem nu eftersom köket som du ser är på g. Vad hade du för leveranstid??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela