Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Dag 9-10 18-19 september

Publicerad 2008-09-19 22:33:59 i Huset - renovering,                    


Ja, det går i allafall framåt, om än liiite långsamt. Senaste beskedet är dock att allt smutsigt/dammigt/skräpigt jobb ska vara avklarat per tisdag nästa vecka, så vår städhjälp kan komma som planerat på onsdag.

Näst högraste bilden visar inboxningen uppe, där tyvärr fläktröret dragits ut centrerat, fast det ska ut i bakkant... samt inboxningen av OSB där skåpen ska skruvas fast. Det som återstår på den väggen är en regel i nederkant där skåpen ska vila, samt fron på inboxningen uppe och en flytt av fläktrörshålet.

Kylskåpet stod tills häromdagen mitt i köket, men det var ju lite osmidigt, så när elektrikern var klar i kapprummet fick kylen flytta dit - med 3 mm marginal på var sida!

Förutom det som syns här är tak och väggar spacklade. Förmodar att det är slipning som gäller i morgon, så då får vi tejpa igen dörröppningarna mot övriga huset.

Skönt att se ett slut på renoveringen!


.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2008-09-20 20:46:29

Vad kul att se hur ni sliter. Ni är sååå duktiga.Ja, när vi får vår nästa så kommer vår kille att vara ungefär 2 och 7 mån. Det känns ganska lagomt!

Postat av: alacs

Publicerad 2008-09-21 20:18:22

Tack, nu är det väl inte vi som sliter så (snarare sliter vårt hår över att behöva tala om för hantverkarna hur saker ska vara...), men vi lever i alla fall mitt i sk-ten för närvarande. Vi har insett vår begränsning, och efter att ha renoverat en 2:a delvis själva innan barnen kom så var det lugnast för husfriden att leja bort köksrenoveringen..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela