Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Vi har vår i luften...

Publicerad 2009-04-03 16:59:49 i Årstider/Högtider - vår,... var har ni er?

Vilken underbar fredag vi har haft! Först fika med nästan hela familjen (A var i skolan), sedan pendel med Ebba till Ulriksdals station. Därifrån gick vi till Slottsträdgården och tog en lunch och insöp pelargonatmosfären. Passerade kolonilotterna på vägen - ingen aktivitet idag, men snart sjuder det väl av verksamhet där!!

Promenerade sedan via Polishögskolan (bad choice) och zig zag i Edsviken till Centrum, handlade lite och tog sedan svängen via skolan för att plocka upp A innan vi gick hem.

Inte att förakta stod stegmätaren på 24008 när jag kom hem, och en koll på Eniro gav 14 km! (fuskade lite - tog bussen någon km bara för att den råkade passera oss när vi pausade vid en hållplats...).

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2009-04-04 10:47:03

wow!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela