Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Lycka, del 2

Publicerad 2009-12-07 21:34:16 i Ny framtid - blandat,



Jag viill stuva undan helgen som gick i en liten låda som går att plocka fram när det känns jobbigt i vardagen.

Jag vill låta helgen som gick, oavsett vad den för med sig i det långa loppet, visa för mig att det finns lycka där ute.

Jag hade, som ni förstår, en lycklig helg.


Hade du en lycklig helg?



.

Kommentarer

Postat av: -ME-

Publicerad 2009-12-07 22:25:23

Vad härligt det låter och jo, jag tror visst man kan stoppa ner såna stunder i små lådor att ta fram och titta lite i emellanåt.



Vi har haft en sån helg här också, en typisk lådhelg. Jag har bergis lagt mer än 200 arbetstimmar på de två kalas vi brände av i lördags och det var värt varenda minut av dem. Maken är lycklig som ett barn fortfarande och även om jag är mentalt bakis än (blev aldrig normalt bakis eftersom jag var begåvad nog att inte dricka alls i lördags, efter den arbetsinsatsen och med 21 vakna timmar i sträck) så är jag också sådär matt nöjd. Lite vilsen eftersom höstens stora fokus kom och gick, men nöjd. Det är gott.

Postat av: C

Publicerad 2009-12-08 09:09:05

Underbart att du fått ett litet lyckominne att ta fram! Visst var helgen lycklig, Mannens födelsedag på lördan och på söndan fick vi ju träffa DIG igen. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela