Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

"Hemma" över helgen

Publicerad 2009-01-28 19:29:45 i Allmänt - osorterat,I år är det 15 år sedan jag flyttade från min hemstad, men likväl så är det "hem" jag åker när jag åker till mina föräldrar. Tog med mig stora A och kusin J och åkte dit i söndags, eftersom snälla mormor och morfar erbjudit pojkarna 6 dagars semester iväg från syskon och föräldrar :)

Passade på att träffa goda vänner - M & S som flyttat til hästgård under hösten, en lunch med E och middag hos T & K som fortfarande efter 3 år står med urblåst badrum i väntan på renovering... Sprang dessutom på K på stan - henne var det lääänge sedan jag träffade även om vi "syns" på Facebook emellanåt. Några andra vänner fick med kort varsel förhinder (vab o dyl), men det är ju sådant man inte rår över.

Shoppade lite - det är så mycket enklare i en liten stad, för finns det inte i affär 1 eller 2, så finns det inte. I Stockholm tycker jag man jagar runt, runt, i hopp om att det man söker ska finnas någon annan stans, och så kommer man hem tomhänt i alla fall, bara mycket mer slutkörd.


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela