Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Askmoln, go away!

Publicerad 2010-04-15 22:03:25 i Allmänt - osorterat,


Jag har 3 barn. De har mig, och de har sin pappa. Pappan bor ett par minuters promenad iväg. Pappan har killarna halva tiden, och träffar E en hel del. Barnen träffar även sin pappa då och då när de är hos mig. Dvs. barnen träffar sin pappa väldigt regelbundet, allra helst som våra 50/50 inte är på veckobasis, utan med kortare intervall.

Min syster har 2 barn. De har min syster, och de har sin pappa. En pappa som bor långt borta. Just den här helgen skulle min syster åkt med sina barn till sin man och deras pappa. Så kom det ett jävla askmoln farandes från Island, och alla plan är inställda. Det är banne mig inte ok. J och E träffar sin pappa ca var 5e vecka. Askmolnet från Island kanske gör att det går 10 v denna gång. Inte ok. Askmoln, försvinn!

I sammanhanget blir det lite patetiskt när man läser att folk är besvikna för de skulle ha badat. Det hade varit viktigare att skriva att de ev inte får träffa sin mormor. Illa är det dock att inte de luftburna sjuktransporterna heller funkar. Fast tydligen kan polisen göra undantag. Så tjyvar göre sig icke besvär.


.

Kommentarer

Postat av: Kiki

Publicerad 2010-04-16 08:47:08

Ja, och min man som jobbar inom resebranchen är inte heller så lycklig, hela företaget kan gå i konkurs! Kostar ju en del att fixa boende för de som skulle åkt hem, och så alla avbokningar för de som skulle åkt ut... No fun... :/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela