Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

En solig lördag

Publicerad 2010-04-24 20:05:07 i Ny framtid - blandat,


i slutet av april:

Magnolian har inte slagit ut än. Jag hoppas jag får se den blomma innan jag flyttar. Funderar på att plantera en i nya huset. Absoluta trädgårdsfavoriten.

Tippen t.o.r. tog 2,5 h. Ingen lek att lasta det sista köksskräpet - golv, skåp, spillbitar, dörrar, lådor. Halvmycket kö i Hagby. Träffade en trevlig kille. Fast om man renoverar stort hus är man nog inte singel... Allra helst inte när man pratar i "vi"-form.

Trädgårdsbordet har flyttat. Lika bra att nyttja det hyrda släpet. Stolarna är redan där. Nu ska det bara bli 5 min över att njuta oxå.

IKEA. 2,5 h. Men nu har jag alla stommar (utom diskbänkskåpet, det var slut trots att det fanns när vi gjorde plocklistan), de flesta luckor/dörrar, och sockellisterna. Lådor, hyllor och gångjärn får bli en annan dag. Det finns gränser hur mycket man orkar en lönelördag.

Mahonian, nyponrosen och rhododendron är förpassade till de sälla jaktmarkerna. Äckligt nog har någon använt rhododendron som slutstation för hundbajspåsar. Använda. Uäck.

Tom Yum Gong till middag. Det var inte igår. Starkt och gott.

Nu en tur till källaren för att fiska fram vinterkläderna. Ska upp på nya vinden. I fina förvaringspåsar. Flyttar lite vart efter, som ni märker.


.

Kommentarer

Postat av: linfors

Publicerad 2010-04-25 17:01:09

Vilken energi du har! Du verkligen kämpar o sliter!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela