Nyårsmenyn
är inte spikad än, eftersom jag inte kollat i frysen vilken sorts kött som finns där.
Men i princip så blir det:
Småplock ihop med ett eller två glas Rotari Rosé. Småplocket består bl.a. av
löjrom, gravad lax, och några små skapelser med smördeg och chevré i ugnen.
Kött - älg eller hjort, tillagningen får baseras på vad jag hittar (vilken del).
Potatisgratäng med muchos vitlök :) Fräsch sallad. Bea. Mango chutney.
Roodeberg i glasen.
Lingonparfait. Kaffe. Kanske något i glasen. Ska inventera lite.
Och vid tolvslaget - Chapel Hill.
Parallellmenyn till barnen innehåller lite snacks att starta med, hamburgare och
glass med chokladsås. De är förstås välkomna att äta det vi äter, men eftersom vi
kör separata sittningar kändes det helt ok att fråga dem vad de ville äta.
Hur ser din nyårsmeny ut?
.