Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

På lördag

Publicerad 2010-02-25 22:48:13 i Allmänt - osorterat,


är jag mol alena. Inga barn. Inga "bokningar". Funderar på om jag ska gå på bio. Kan man göra det själv? Vad ska jag se i så fall?


Vad gör du en ensam lördag? Om du har någon...


.

Kommentarer

Postat av: Kompisen C i Märsta

Publicerad 2010-02-26 11:09:24

Du kan absolut gå på bio själv. Tänk dig, ingen som pratar, river i din påse med godis och hellre vill gå på en annan film. Bestäm om du vill gråta eller skratta. Jag skulle nog se "A single man" med min älskade Mr Darcy om jag skulle gå på bio.När jag är ensam en lördag har jag det helt tyst omkring mig. Jag ringer ingen, mailar inte.

Jag duschar länge och varmt, gör peeling och ansiktsmask, äter goda saker, dricker vin, läser böcker eller ser en film som man måste koncentrera sig på- sen lägger jag mig tidigt. Festligt värre - NOT, men himla skönt, tycker jag.

Postat av: Jag och mina små

Publicerad 2010-02-26 20:51:38

Helt klart kan du gå på bio själv. Det är ganska skönt att göra det! Kör på.

Postat av: Kiddan

Publicerad 2010-02-27 07:06:05

Vad skönt att vara själv. Klart du kan gå på bio ensam - varför inte? Att ibland få lite tid på egen hand kan vara en enorm energiboost. Ta vara på den.

Postat av: Mitt i Fågelsången

Publicerad 2010-02-28 19:45:20

Det bidde ingen bio. Efter en aktiv dag med bandy för killarna, träning (flow och löpband) och en tur till IKEA blev jag bjuden till vännerna M & H på middag, vin och Mello. Inte fel!

Postat av: Singelmamman

Publicerad 2010-02-28 20:26:48

En helt egen lördagkväll står fortfarande på min önskelista. Det är kanon, och det är tillåtet att inte gilla det, men jag går och lägger mig tidigt och sover jätte, jätte länge! Och njuter av en tyst och stilla söndagsmorgon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela