Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Edinburgh

Publicerad 2010-01-23 22:57:40 i Allmänt - resor,


I vår bär det av till Edinburgh med bästaste lillasyster och kompis U. Pilleterna är bokade, passen fortfarande giltiga, men något hotell har vi inte funnit oss.

Har du tips om hotell i Edinburgh? Det ska ligga bra till för shopping, sightseeing och restaurangbesök, men måste inte vara 5*-igt, eller ens ha 4 stjärnor. "Rent och pent" räcker för oss.

Ska du resan någonstans i vår?


.

Kommentarer

Postat av: Jeppe

Publicerad 2010-01-23 23:54:06

testa www.hotels.se läs sedan kommentarerna från tidigare gäster på hotellen. Så gjorde vi och hittade ett utmärkt hotell i Lissabon.

Lycka till hotell letandet och trevlig semester

Postat av: -ME-

Publicerad 2010-01-24 21:22:04

Vi var i Edinburgh för tio år sen och bodde på ett ljuvligt B&B med en halvgalen värdinna, dit längtar jag tillbaka! Själva åker vi via Glasgow till Islay i maj för att gå på whiskyfestivalen - första gången borta från barnen i fem nätter. Huga! Men det är nog dags nu...Hoppas ni får det fantastiskt i Edinburgh, det är en härlig stad!

Postat av: Ninja

Publicerad 2010-02-03 00:37:11

Jag hittade ett väldigt bra ställe på den här siten -> www.lastminute.se

Se om du inte hittar ett Top Secret hotel, man får ett 4-stjärnigt hotel för 2-3 stjärnigt pris.

Något som kan rekommenderas i Edinburgh är rundturen av staden som ligger under Edinburgh. Väldigt intressant.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela