Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Före - Entre

Publicerad 2010-03-30 21:27:09 i Freja - hall,


Lite tokig ordning kanske, nu kommer jag till entrén på min runda runt huset. Det ligger parkett i hela hallen, och jag vet fler som bytt ut den första halvan till klinker med golvvärme. En inte helt tokig tanke, som dock får ligga på is ett tag. Någon som har ett stalltips vad gäller färgen på väggar??


.  .

I den bortre delen av hallen finns ingång till litet förråd, sedan trappen upp, därefter dörr mot tvättstuga och innanför den tv-rum/gästrum, vidare ytterligare ett förråd/klädkammare och slutligen en liten toa med handfat.

I den främre delen är det härifrån sett Es rum till vänster, och killarnas rum till höger. Hallen är ganska smal, så det blir en utmaning att få till kläd- och skoförvaring, ihop med Es vagn!


.

Kommentarer

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-03-30 22:09:12

Kul o se alla förebilderna och höra om dina planer! Det e sällan man har en riktigt bra hall med stor plats o mycket förvaring. Vilket e synd! Skulle inte vagnen kunna stå under trappan?!

Postat av: Hallakulle bygger bo

Publicerad 2010-03-30 22:16:06

Har du långt till ert cykelförråd. Vi har vagnen i cykelförrådet. Så skönt att slippa ha den inomhus!

Postat av: Mitt i Fågelsången

Publicerad 2010-03-30 22:24:28

Cornelia - under trappen är en idé - så länge som det inte är blött ute, för då vill man inte gärna dra den tvärs över hela hallenHallakulle - tror vi har cykelförråden i stora garagelängan, så det är ju en bit från huset.Grannarna har sin vagn på uteplatsen på baksidan, men dit är det ju en bit att gå. Får se hur jag gör.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela