Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Premiär för MiniSats

Publicerad 2010-03-09 21:30:04 i Ny framtid - välbefinnande,


Idag hämtade farmor och farfar barnen från skolan/dagis och tog med dem hem till mig. Jag kunde komma ifrån i tid för att vara hemma strax efter 17.30, och när barnen hade ätit drog vi till SATS. I vanliga fall är det ju bara på onsdagar jag kan komma ifrån kvällstid, och eftersom jag ska på galej i morgon, så ville jag se om MiniSats kunde vara något för barnen så att det kunde bli en stund på löpbandet idag istället.

Succe! Definitivt för E, hon hade knappt tid att vinka hej då :) Tjejerna som håller i MiniSats berättade efteråt att killlarna hade varit så himla gulliga mot lillasyster, och det värmde verkligen. De hade ritat, lekt med E och en annan liten skrutt, träffat en gammal dagiskompis till H och haft det helt ok. A var lite besviken på att det inte var någon träning. Han är helt säker på att en av klasskompisarna går på någon slags klass på SATS, men jag undrar det?! Måste kolla med mamman, för här på vårt Sats börjar barn/ungdomsaktiviteterna först vid 11 år.


.

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2010-03-11 16:35:22

Du har kanske redan sett det, men det finns något som heter SatsKidsPlay för barn mellan 4-6 och SatsDance (tror jag att det heter) för barn mellan 7-10. Det är en bestämd tid varje vecka och man betalar en avgift för hela kursen, som en vanlig aktivitet. Vi har inte provat för något av våra barn, men jag har funderat på det.

Postat av: Mitt i Fågelsången

Publicerad 2010-03-11 18:14:36

Anna - jo, jag har sett det, men det finns inte på "mitt" Sats, tyvärr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela