Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Söndag 21 mars

Publicerad 2010-03-21 20:08:36 i Allmänt - vardagsliv,


Fortsättning på helgen

  • Fotbollsfotografering för A - snälla Lillasyster tog med honom dit. De fick hoppa kön vid individuella fotograferingen så att vi skulle hinna med nr 2 på listan, simskola

  • Simskola för H - E fick följa med, och A fick vara hos Lillasyster. Tor Väsby på 1,5 h inkl simskola. Nästan rekord. H fick ingen glass, och hoppade över rutschkanan, det var väl det som gjorde det hela.

  • A och H lunchade (båda åt som om det var den sista måltiden, och A tyckte det var bland det bästa han ätit) och lekte hos Lillasyster medans E sov middag. I 2 timmar. Halleluja! Jag röjde hemma och fick undan en massa papper som legat och skräpat alldeles för länge. Trimmade dessutom lite blommor.

  • Lillasyster tog med A o H ihop med egna barn till Fjärilshuset. E och jag kom efter. 2 timmar fjärilar, fuktig luft, pippi fåglar som skrämde livet ur E, fika (där 4 killar satt vid ett bord, och vi vuxna och småbarnen 3 meter bort vid ett annat - härligt!)

  • Sålde ett datorskåp via Blocket. Killen som köpte höll på att åka utför trappen. Hade varit pinsamt om han råkat illa ut..
  • Carbonara till middag - A's favvo. Tur att jag kokade 6 portioner pasta!
  • Ok nyheter vad gäller A's skola. Inget kring A specifikt, men hela 1:an står för inför stora förändringar
Nu sover alla 3 och jag ska sätta mig och pusta ut. Typ.


Har du haft en lugn helg?


.

Kommentarer

Postat av: Kompisen C

Publicerad 2010-03-22 09:33:05

Japp, vi har alltid lugna helger. Men i lördags skippade vi förmiddagsträningen och drog med vänner på alby friluftsgård i tyresö där vi grillade korv, åkte pulka och tittade på djur innan vi slog oss ner vid en vägg och solade näsorna, sedan bastu och middag hos dem innan tåget hem så vi skulle hinna till G's läggning klockan 20. några glas vin i soffan på det bara innan vi stöp efter all frisk luft. igår hemma och inne hela dagen med skidor i svtplay och böcker. fika. njutigt och ljuvligt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela