Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Det är skamligt

Publicerad 2010-11-28 15:19:05 i Allmänt - viktigt i livet,.                                     "Det är skamligt. Hon har legat i kylskåp sedan september –
.                                      och vi har inte vetat något. En människa ska inte behöva bli
.                                      behandlad på det viset, det är inte en värdig död"I en artikel i Aftonbladet idag gråter 3 systerdöttrar ut över den skamliga hanteringen av deras avlidna moster. Mostern gick bort i början av september, och detta fick inte systerdöttrarna reda på förrän i måndags, då man sökte företaget som haft hemtjänst hos mostern.

Det som är skamligt i hela den här historian är inte bristande information till de 3 systrarna. Miss i informationen ja, men skamligt? Nej. Det skamliga är att systerdöttrarna inte haft någon kontakt med sin moster på flera månader. Uppenbarligen fanns ingen annan anhörig, och att då under hela hösten ignorera sin ensamma släkting, det tycker jag är skamligt. De hade ju tydligen tillräckligt god kontakt i övrigt eftersom de tänkt åka och fira hennes födelsedag...

Inte ett telefonsamtal. Ingen av 3 personer kan under hösten bemöda sig med 1 telefonsamtal. Kanske har de ringt ett samtal. Eller två. Men får man inte svar på 3e, och inte har någon övrig kontakt, då börjar man väl undra??

Skamligt, det är vad det är!.

Kommentarer

Postat av: Hallakulle bygger bo

Publicerad 2010-11-28 22:51:44

Håller med.

Postat av: Fiafiber

Publicerad 2010-11-30 06:24:47

Helt otroligt att de inte skäms....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela