Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Spik i foten?

Publicerad 2010-11-03 18:43:25 i Personligt - barnen,


Nej, men en rostig skruv som gav ett 1,5 cm långt snitt uppe på foten; ett snitt som glipade 6-8 mm..

H och de andra killarna hade varit i stora bassängen på Fyrishov, medan småtjejerna och vi höll oss i den grundare delen. Rätt var det var kom H haltande, med stora tårar rullandes nedför kinderna, och blödde uppe på foten. Han hade kommit åt en frilagd skruv (trasig list) i leken, och därmed hade blodvite uppstått.

Ett kort samtal med Vårdguiden, så blev vi rekommenderade att åka och få det tillsett.

Stor eloge till Närakuten Barn på Karolinska, som tog emot snabb och smidigt, och som tog Hs rädsla för spruta och stygn på allvar. 2 blå stygn fick det bli, men läkaren tyckte inte vi skulle känna oro för stelkramp eftersom H dels följt bvc's vaccinationsprogram, och dels så befann sig skruven inomhus (stelkramp förekommer primärt i jorden). En Piggelin senare var vi hemma igen.


Hur har din eftermiddag varit?.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela