Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Om 2 månader

Publicerad 2010-10-27 10:56:25 i Skilsmässa,


Om två månader står jag i givakt utanför Attunda Tingsrätt. Kl. 08.30
Med papprena i högsta hugg. Då är det slut. Finito. Avklart.

Det "blev ju inte av" i juni.

Den här gången är det ingen risk att något "inte blir av".

Tror det blir läge för lite skumpa på kvällen.


.

Kommentarer

Postat av: Anguin

Publicerad 2010-10-27 11:24:26

Skumpa! Precis som jag då - när skilsmässan gick igenom. Inte för att fira ett avslut, utanför att fira en ny början - en början på en självständig tid.Det visade sig i efterhand att vi hade fått skumpan jag drack i bröllopspresent. Snacka om ironi :)

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2010-10-27 13:58:42

Håller med "Anguin" här ovan. Då ska du fira och jag firar gärna tillsammans med dig. Men inte sörja det som inte blev, inte heller fira att skilsmässan har gått igenom utan för att fira en nystart, nya möjligheter och fira dig och dina fantastiska barn.

Postat av: Stina

Publicerad 2010-10-27 15:06:56

Ja, se till att inte missa datumet nu! ;)Men.. det är väl bara fullföljan som ska lämnas in då? Efter ny betänketid? "Varnar" för att det kan ta ytterligare några månader, beroende på belastning hos din Tingsrätt. För mig tog det ytterligare nästan tre månader efter de första sex, innan dom på skilsmässa föll!Och jag håller med, fira en NY START I LIVET!Jag tycker det känns underbart att inte ha några band, annat än barnen, ihop längre.KRAM!

Postat av: Kompisen C

Publicerad 2010-10-28 21:47:05

Klart det skall bubbla. Du kan ju också passa på att fira att du är en stark, självständig och fantastisk kvinna, som dessutom är en otroligt fin förebild för dina barn. De lär sig att i livet tar man sig framåt. På egen hand om det behövs. Men man sätter sig inte och blir paralyserad.

De kommer att ha dig. Och det kommer de att vara glada för.Men det kan vi ju psaas på och höja glasen för redan nu - SKÅL kära du!

Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Publicerad 2010-11-15 22:21:19

@Alla - tack för påminnelsen om att fira en NY BÖRJAN, och inte ett avslut!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela