Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Renoveringen klar, för denna gång

Publicerad 2010-09-19 23:16:54 i Freja - allmänt,


Äntligen - gästtoan nere är klar och barnen kan ta den i besittning. Nja, halvsanning - kaklat på golv och vägg, ny toalett och nytt handfat, men det saknas knoppar för handdukar och några hyllor. Plus en spegel. Men det är ju bara detaljer...

Barnens lekrum/spelrum och vårt gästrum är oxå klart. Väggar och tak målat, sängar (som ska bli soffor till vardags) på plats, garderob * 150 cm inflyttat från andra rum, nästan inget skrot. Nu ska här piffas med kuddar, eventuellt överdrag, förhänge för garderoberna (kan inte ha dörrar pga av säng/sofforna), tavlor, tv-bänk, tv (har ögonen öppna efter en beggad tjock-tv) och någon härlig matta på golvet för färgens skull.

Ut ur tvättrummet har barnens kläder flyttat. Det har iofs varit praktiskt att flytta tvätten från linorna rakt in i skåpet, men inte bra rent praktiskt. Nu är killarnas w-i-c klar och där finns gott om plats för tröjor, byxor, skjortor, skor, träningskläder, och faktiskt lite av mina överblivna tillhörigheter. Om någon har 2 kvm marmoleum clickgolv (eller annat liknande) till övers i en inte allt för odiskret färg är jag intresserad!

Ska röja en vända i huset, sedan kan det nog bli foton.


Har du renoverat klart något under helgen som gick?


.

Kommentarer

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2010-09-20 10:01:28

Härligt! Nu får du börja njuta av ditt färdiga (nästan) hus och så lägga upp en massa före och efterbilder! Även ifall jag sett det redan så är det kul att jämföra. Ha en bra dag! Tack för igår förresten. pok

Postat av: Lotten

Publicerad 2010-09-20 11:54:56

Vilket jobb du gjort. Har allt blivit klart i helgen?

Vi har blivit av med flertalet saker som vi lagt ut på Blocket och gjort i ordning barnens rum. Härligt.

Nu återstår en vägg som ska rivas och sen ska allt målas också.

Postat av: Kiddan

Publicerad 2010-09-20 20:27:38

Kul att du börjar bli klar :) Även jag har renoverat i helgen, fixat med småfix i köket bl a. Men för oss går det såååå långsamt. Vi har sååååå mycket kvar. Etapp 1 är i alla fall nästan klart (kök, sovrum). Etapp 2 blir nästa sommar med taklyft, ny entré, nytt badrum/tvättstuga. Vi behöver 50 kvm till.

Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Publicerad 2010-09-24 10:18:49

@Lillasyster - måste bara städa först!!@Lotten - foton? Visst är det väl underbart med Blocket! Du har sett att man annonserar ikeaprylar gratis om man är familymedlem?@Kiddan - ingen blogg med foton? Alltid kul att se hem i förvandling!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela