Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Back in business

Publicerad 2011-08-17 07:00:36 i Personligt - välmående,


Vardagspusslet ska precis dra igång; den där asken med alldeles för många bitar, i oordning, och där en och annan bit mystiskt försvinner och dyker upp igen. Inte nog med det, man tycker man fått till hörnet och börjar jobba sig inåt, så dyker det upp någon som ska pilla och säga att man lagt fel. Jo förvisso fick man trycka lite extra, och lirka för att få dit biten, men visst passade den väl? Nästan i alla fall. Och nästan måste vara gott nog - hellre lite fix och trix, än inte alls.

Sommaren har varit underbar. Pusslet har legat på hyllan. Dagarna på landet har fått bli lite som de blir med några fasta punkter - måltiderna försöker vi hålla viss ordning på, och däremellan har vi badat, barnen har hoppat studsmatta, ritat, byggt med lego, läst, varit uppe sent. Vaknat sent. Haft ledigt helt enkelt. Vi fick dessutom 3 veckor på raken; barnen och jag. Det är lyx. Det har funkat toppen. Vi behöver ett par dagar för att komma ihop oss som familj efter pappavecka, så 3 veckor ger harmoni.

Nu är vi som sagt åter i verkligheten, men hoppas på härliga sensommardagar ytterligare en tid.


.

Kommentarer

Postat av: Hallakulle

Publicerad 2011-08-18 21:32:03

Ja, sensommardagen håller vi verkligen tummarna för. Jag är inte riktigt redo för höstrusk än.

Postat av: pia

Publicerad 2011-08-19 22:35:59

Lycka till med vardagspusslet, å det är inte alltid det lättaste att pussla ihop, jag saknar några bitar just nu, en är energi, en är tålamod, men jag tror de ligger nånstans inte alltför långt borta, borde sova på saken ;-)

Ha en härlig sensommar!

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela