Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Adventsglöggsjubileum

Publicerad 2011-12-10 23:23:07 i Årstider/Högtider - jul,


Med fötterna på bordet sitter jag i soffan och blickar tillbaks på dagen som gått.

Tre små sockerspeedade juveler sover sedan någon timme. Det mesta i köket är undanröjt. Grönmögeloströran, det sista som fanns kvar, hamnade på en knäckemacka med ett glas vin.

Räknade ut att detta måste varit den 10:nde adventsglöggen på raken. Kan vara den 11: te, men tror mer på jämn siffra. Gästboken sträcker sig bara tillbaks till 2002, och minnet sviker..

38 vänner inkl barn kom för glögg, pepparkaka med kvibille ädel, lussebullar och pepparkaka m färskostglasyr och ett par trevliga timmar. Uppslutningen var över förväntan och värmen steg i takt med tillkommande gäster och glimmande stearinljus.

Tyvärr hinner man ju inte prata så mycket med alla vänner en dag som denna, men alla som var här verkade ha det bra! Barnen lekte och vände upp & ner på entreplanet och vi vuxna lyckades fördela oss här uppe.

Tack alla ni som kom!

Kommentarer

Postat av: Trebarnsmamman

Publicerad 2011-12-11 07:59:42

Vad trevligt det lät!

Postat av: Lillasyster

Publicerad 2011-12-11 17:53:39

Ser alltid fram emot din advenstglögg. Tack för att vi fick komma! Du hade bakat så gott och gjort det så fint. I år kändes det till och med som att du var avslappnad och inte stressad. Mys!

Postat av: Maria på Ekollonvägen

Publicerad 2011-12-11 19:52:04

Det är du som ska ha tack!!! Kram

Postat av: Lidingömamman

Publicerad 2011-12-13 20:13:18

Välkommen hem. Visst är det lite konstigt att ha adventsglögg utan en flinga på marken?! 38 personer, det är inte illa. Förstår att det är dags att ta igen sig./Lidingömamman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela