Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Buzzadordax - Lovefilm

Publicerad 2011-10-05 08:00:00 i Allmänt - tips och trix,


Tycker nog att namnet Lovefilm är lite missvisande - frågar man allmänt tror de icke-invigda att det rör sig om en specifik sorts film, men så är ju inte fallet.

Lovefilms egen info om sin affärsidé:

Med LOVEFiLM får du filmer direkt hem i brevlådan. Vi älskar film och vår passion har gjort oss till den ledande filmuthyraren på nätet.

Älskar du också film? Då kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi har allt från Adam Sandler till Antonioni, från Vänner till Six Feet Under. Filmer, serier och sport i en salig blandning. Och saknar du något så lovar vi att jobba på det! Du kan även läsa exklusiva intervjuer och filmnyheter i vårt Magazine
.

Snabbt, enkelt och prisvärt - beroende på vilken sorts paket man vill ha kostar det från 49 kr per månad.

Varför skriver jag om det här då? Jo, jag har via Buzzador fått möjlighet att prova ett Lovefilm-paket under 2 månader kostnadsfritt, och eftersom barnen då och då gärna ser en film, så tänkte jag se om detta är en smidig lösning.

Nyfiken på att bli en Buzzador du med? Följ länken här och anmäl dig vetja!!.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela